Intelligente spam- en virus herkenning

Spam en virussen via e-mail

De definitie van spam is “ongewenste e-mail” maar de definitie van ongewenst is relatief. Een e-mail bericht kan voor de ene persoon als spam worden gezien terwijl de andere dezelfde mail als welkom beschouwd. Toch heeft iedereen een goed beeld bij wat spam is en wat niet. Wanneer de inhoud van het bericht commercieel, ideëel of charitatief is, en er niet om is gevraagd is er volgens de wet sprake van spam. In de Telecommunicatiewet staat dat het versturen van spam in Nederland verboden is. Wanneer u een ongevraagd elektronisch bericht ontvangt die commercieel, ideëel of charitatief van aard is, hebt u volgens de wet te maken met een spambericht. Ook als u niet weet van wie het bericht afkomstig is (bijvoorbeeld doordat er geen afzender in/onder staat) en wanneer u zich niet af kunt melden voor de berichten die u ontvangt hebt u wettelijk te maken met spam.

Voorkom vervelende en gevaarlijke situaties

Sinds de invoering van AVG krijgt de bescherming van bedrijfsdata meer aandacht dan ooit. Zonder e-mailbeveiliging loopt u het gevaar dat u een spambericht als legitiem bericht aanziet. Het gevolg is dat u gegevens (van uzelf, de organisatie of relaties) achterlaat of een bestand downloadt. Precies zoals in de e-mail wordt gevraagd. In alle onwetendheid downloadt u een virus waardoor uw bestanden op uw computer en netwerk in een enkele seconde zijn versleuteld. Pas na betaling van een aanzienlijke bedrag zijn bestanden weer vrij te geven. Een voorbeeld van een situatie die u liever voorkomt.

Expert op het gebied van e-mailbeveiliging

Met de antivirus- en spamfilter-oplossing van iDefender voorkomt u dat deze ongewenste e-mails op uw systemen terechtkomt. Uw binnenkomende en optioneel de uitgaande e-mail, controleren wij op spam en virussen. Dit wordt gedaan met met behulp van de techniek van Barracuda Networks. Alleen de legitieme berichten worden afgeleverd op uw e-mailserver. Alle andere berichten worden geblokkeerd of worden in quarantaine geplaatst.

Kosten effectief

Al bijna 15 jaar staan wij met de filters van Barracuda Networks bekend als de beste oplossing tegen e-mailbedreigingen. Bijna 1.000 organisaties en meer dan 80.000 e-mailgebruikers vertrouwen hun e-mail aan ons toe. Wanneer u kiest voor iDefender, dan geniet u van de voordelen van de Barracuda E-mail Security Gateway. De aanschaf van eigen hard- en software voor e-mailbeveiliging is zeer kostbaar in aanschaf en beheer. Dat is in veel gevallen niet rendabel voor een organisatie. Daarom is iDefender de meest kosten effectieve oplossing tegen e-mailbedreigingen.

Bestel hier uw iDefender pakket

Direct klaar voor gebruik

Envelop