Geavanceerde email content security voor professionals

Ontwikkeld door Barracuda Networks uit Silicon Valley, Californië

De beste oplossing ter wereld

De filter techniek is ontwikkeld door Barracuda Networks uit Silicon Valley Californië en geldt als één van de meest effectieve anti spam oplossingen ter wereld. Barracuda Networks is beursgenoteerd en wereldwijd marktleider op het gebied van emailbeveiliging. Het is niet voor niets dat duizenden organisaties gebruikmaken van de techniek van Barracuda Networks.

Stop bedreigingen in het netwerk

Wanneer bedreigingen uw mailserver bereiken is het al te laat, virussen verspreiden zich razendsnel. Wanneer u uw MX records naar iDefender verwijst leveren wij zonder merkbare vertraging de email schoon en zonder virussen bij uw mailserver af. Omdat iDefender zelflerend is en zijn bescherming uit het netwerk haalt is configuratie niet nodig.

Veel organisaties gingen u voor

De afgelopen jaren hebben we voorkomen dat meer dan 2.000.000.000 spam- en virusberichten de servers en computers van onze klanten konden bereiken. Een netwerk van meer dan 1 miljoen cloud-enabeled producten wereldwijd zorgen dat nieuwe bedreigingen razendsnel worden opgemerkt en tegengehouden.

Het mailscan proces van iDefender

De mails worden door de Barracuda mailfilters gescand op een 12 defence kenmerken. Dit proces is schematisch weergegeven in onderstaande afbeelding. De checks worden achter elkaar uitgevoerd. Waneer een mail niet voldoet zullen de overige checks niet worden uitgevoerd. Zo kunnen mails al vroeg in het proces worden geblokkeerd.  Het filter geeft elke learning door aan Barracuda Networks die de andere filters in het netwerk daarmee traint. Op deze manier wordt razendsnel en toch met grote nauwkeurigheid spam en virussen bestreden.

Informatiebeveiliging

Sinds de recente handhaving van de GDPR-wet door de Autoriteit Persoonsgegevens krijgt de bescherming van gegevens meer aandacht dan ooit. Dat geldt ook voor de anti-spam- en virusfilter-oplossing van iDefender. De wijze waarop de email van onze opdrachtgevers wordt opgeslagen en wordt verwerkt heeft topprioriteit. We besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van onze processen en onze kennis op dit gebied. Om deze reden is onze organisatie ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerd.

De voordelen van iDefender

Compatibel met elke mailserver

Ondersteuning voor o.a. Microsoft Exchange, Office365 en Google G-Suite

Intelligent netwerk

Zelflerend netwerk van meer dan 150.000 Barracuda Email Security Gateways wereldwijd

Veilig en betrouwbaar

Veilige en betrouwbare verwerking volgens ISO27001, NEN7510 en AVG normen

Meer informatie over

Bestel hier uw iDefender pakket

Direct klaar voor gebruik

Envelop